Снимка БулфотоКанцлерът на Германия коментира отношенията им с Русия. Германия е

...
Снимка БулфотоКанцлерът на Германия коментира отношенията им с Русия. Германия е
Коментари Харесай

Меркел: Германия се нуждае от диалог с Русия

Снимка Булфото

Канцлерът на Германия разяснява връзките им с Русия. Германия е тясно обвързвана с Русия исторически и стопански и би трябвало да поддържа разговор с Москва макар съществуващите различия. Това съобщи канцлерът Ангела Меркел в своя седмичен подкаст във връзка наближаващата 80-годишнина от нападението на нацистка Германия против Съветския съюз.

" Германия, както и целият Европейски съюз, не могат да одобряват обстановката в Крим ", акцентира Меркел, представена от БНР.

Берлин е смутен, че напоследък напъните в региона на гражданското общество както в Русия, по този начин и в Беларус, са лимитирани и са станали " невъзможни ".

" Отношенията ни се усложняват  поради задържането на мирни стачкуващи и нежелани опозиционери ", добавя канцлерът. Независимо от това, както и преди, Германия се нуждае от разговор с Русия, акцентира Меркел, пише bgonair.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР